Over Home Verbouwingen Interieurbouw Winkelinterieur Spuitwerk Galerie Wandafwerking Schilderij Lijsten Over

Over BT Bouwtotaal b.v.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, wat gestart is in 2010. Door de jarenlange ervaring en het netwerk van onze medewerkers willen wij op diverse gebieden in de bouw een betaalbaar product aanbieden. Door zoveel mogelijk facetten in eigen beheer te hebben, proberen wij de kosten laag te houden en de lijnen kort. Wij hebben een eigen machinale houtbewerking, een eigen spuiterij voor alle soorten verf en lakken en eigen transport. Machinale Houtbewerking In onze machinale houtbewerking kunnen wij bijna alle onderdelen voor de bouw maken. Wij leveren en plaatsen kozijnen (wel of niet incl. glas). Een heel ander segment is winkelinterieur en MDF meubels. Deze worden naar de wensen van de klant gemaakt.

Spuiterij

In onze spuiterij kunnen wij veelzijdig spuiten; het winkelinterieur en de meubels die wij zelf maken, in alle kleuren en disigns. Ook spuiten wij bestaande meubels en keukens. Andere materialen zijn ook mogelijk zoals metaal, glas en kunstof.

Transport

Voor het transport van de door ons gemaakte producten hebben wij een eigen vrachtwagen. Hierdoor is de kans op beschadigingen zeer gering. Wij leveren zelf af, kunnen het zelf plaatsen en monterenen controleren of alles naar wens is.
© Deze site is gemaakt door BT Bouwtotaal 2012 
B B T T B otaal b.v. ouw T
Contact
BT Bouwtotaal b.v. Wattstraat 7a 2723 PZ Zoetermeer tel. 079-7505573 E-mail: info@btbouwtotaal.nl
Over